fbpx

Rezistă cactușii în jardiniere?

Da, cactușii rezistă în jardiniere, însă trebuie să fii atent la câteva variabile.

Cactușii în interiorul casei, într-o jardinieră, nu vor putea rezista foarte mult în lipsa soarelui. Pot să trăiască, însă de cele mai multe ori am observat la clienții noștri care au făcut așa, că plantele începeau să se alungească, să caute soarele.

Dacă în jardiniera ta ai contact direct cu lumina soarelui, atunci ai putea fi unul dintre cei fericiți și să ai succes în rezistența cactușilor.

Am auzit tot mai frecvent ideea ca exista lumina cu ultraviolete care ar avea acelasi impact ca soarele pentru plante. Adevarul este ca nimic nu poate avea acelasi impact ca soarele, mai ales ca el vine și cu un mare pachet de vitamine, necesare pentru viața noastră, a tuturor.

Statistic, în condiții cu soare mult și bine, într-o jardinieră poți menține cactusii aparent în stare bună, doar să îi verifici des, să te asiguri ca sunt sănătoși (ca nu apar păduchi lânoși, alte pete, deformări) pentru a preveni orice risc, pe cat posibil.

Este posibil ca după un an-doi să nu mai arate așa cum erau când i-ai cumpărat, fiindcă este extrem de important să se respecte acele condiții pe care noi le explicăm cu amănunte pentru public.

Exemplu jardinieră cu vedere la soare, o mare parte din zi.

Lasă un răspuns

Shopping Cart
X